meditation

LÆR AT MEDITERE!


Mindfulness og meditation er fantastisk effektive redskaber, som alle kan bruge til at få et mindre stresset og mere lykkeligt liv.


På disse fire torsdage lærer du, hvordan du selv kan bruge disse redskaber i din hverdag.


Kurset foregår i smukke omgivelser på Ingemannsvej 3, Frb C, se kort her.


FÅ EN GRATIS GUIDET MEDITATION HER.


Kommende kurser:  

4 torsdage kl.17.15-18.45

Underviser: Metta Myrna

Ingemannsvej 3, Frb C

Pris: 1250 kr


  • 22.august - 12.september   TILMELD
  • 26.september - 17.oktober  TILMELD
  • 31.oktober - 21.november    TILMELD

   

  Du bliver på dette kursus introduceret til forskellige teknikker, så du kan finde ud af hvad der virker bedst for dig, og får uvurderlige råd til, hvordan du kommer i gang med at bruge dem selv.


  Metta vil fortælle om baggrunden for teknikkerne, så du får god forståelse for, hvordan og hvorfor de virker. Men størstedelen af undervisningen består i praktiske guide øvelser, så du vil allerede efter hver kursus-gang mærke den positive effekt meditation har på dit humør og din energi!


  Der vil udover øvelserne på selve kurset hver uge være "hjemme-opgaver", som du kan øve dig på i løbet af ugen.


  Metta har en uortodoks tilgang til meditation, og teknikkerne du vil lære er hentet bla. fra den buddhisitiske tradition, yoga-traditionen og neuro-psykologien.


  Mindfulness er den grundlæggende teknik, som vi vil beskæftige os indgående med hver gang. Herudover vil du bla lære åndedræts-teknikker, redskaber til at håndtere følelser, tage beslutninger og fokusere din opmærksomhed.


  Alle meditationerne er fuldt guidede og vi sidder ikke stille mere end 10-15 minutter ad gangen, så alle kan være med.


  Læs mere om meditation her.


  Kurset er meget velegnet til nybegyndere, men hvis du allerede er i gang, er der her rig mulighed for fornyet fordybelse og inspiration.


  Fortsæt med at meditere!


  For dig, som har taget grundkurset ”Lær at meditere” eller lignende og som gerne vil fortsætte rejsen, blive holdt til ilden og få ny inspiration, redskaber og indsigter.


  Vi mødes en gang om måneden, hvor du hver gang vil blive introduceret til nye aspekter af de muligheder, som meditation tilbyder, og blive guidet blidt og kompetent i meditationer, som du kan bruge i din hverdag.


  Herudover vil du hver gang blive guidet i opmærksomt nærvær (mindfulness), og få lejlighed til at stille spørgsmål og dele erfaringer omkring din egen meditation.


  Kom, når det passer i din kalender med et klippekort.


  Torsdage kl.17 - 18.30 Ingemannsvej 3. Frb C.

  Underviser: Metta Myrna


  Se kommende datoer HER


      

  Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende, at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre.


  Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start. "Lektierne" mellem kursusdagene betyder, at kurset nærmest virker som et helt månedskursus.


                         Søren Magnussen  Det har været dejligt at opleve din professionelle og alligevel afslappede tilgang til meditation og finde ud af, at det faktisk kan fungere for alle - og at man tilpasser det fuldstændig selv.


  Jeg kan allerede mærke resultatet af det. Jeg er blevet mere rolig og glad, og føler at det bliver nemmere dag for dag at tænke positivt og være glad både på mine vegne og andres.


                               Pernille Larsen


  Mettas undervisning og tilgang til meditation og mindfulness er helt unik og har for mig gjort en reel forskel i min hverdag.


  Efter et undervisnings-forløb føler man sig lidt mere rolig, taknemmelig og lykkelig.


  De konkrete metoder og teknikker som Metta lærer os er nemme og overskuelige at bruge derhjemme, sådan at det bliver muligt at skabe gode meditations-vaner og derved mere glæde og overskud.


  Jeg er så glad for det jeg har lært hos Lige her lige nu.

                           Camilla Andersen


  Det har været en dejlig oplevelse og en ny verden der åbner sig efter at have deltaget i din meditations undervisning.

  Tænk at have et sted at søge hen når jeg har brug for ro indeni. Kære Metta, jeg vender tilbage for at lære mere.

                                               Pia


  Tusinde gange tak for intro til en ny verden!


  Det har været meget spændende og en øjneåbner at få lov til at være på dit kursus.


  Jeg har virkelig lært meget om mig selv, mit anker, min ro, min krop og hvordan den har det lige nu.


  Det har været fantastisk og jeg er taknemmelig!


                           Mette Bjergbakke


  Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes.


  Udover et mindsket stress-niveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling.


                            Mikkel Sørensen


  Jeg deltog i et meditationskursus i september og var meget tilfreds med udbyttet. Jeg havde valgt lige netop dit sted, fordi du skrev, at din tilgang til dette store område var helt nede på jorden, og din uddannelse som sociolog var også medvirkende til, at jeg tænkte, at så blev det ikke for flyvsk og spirituelt for mig.


  Jeg kom efter at få et værktøj til at blive mere rolig, koncentreret og tilstede, -og det synes jeg kurset levede op til. Jeg bruger det stadig, hvis ikke hver morgen så i hvert fald hveranden.


                                   Lena Boysen  Det er fantastisk som jeg HVER gang bliver i lige lidt bedre humør, når vi har lavet en gang yoga eller meditation.

  Yoga og meditation får mig simpelthen lidt ned på jorden, og til at se lysere på tingene.


                                            Lykke


  Lovpligtig disclaimer: Det kan  ikke garanteres, at du får samme oplevelse, som disse udtalelser beskriver.