LIGE HER

- LIGE NU

YOGA!

 

Disse timer er komponeret med forskellige yoga-elementer, som tilsammen udgør en harmonisk helhed, der vil gøre hele din uge mærkbart bedre!

 

Vi styrker kroppen og får gang i blodomløbet med dynamiske flow-øvelser, dyrker smidigheden og roen med blid udstrækkende yin-yoga og fremelsker indre harmoni med mindfulness-øvelser og guidede meditationer.

 

Læs mere om Yin-yoga her.

 

Der guides individuelt, så du er meget velkommen hvad enten du er nybegynder eller øvet.

 

Vælg selv, om du vil gå på et fast ugentligt hold, eller have et klippekort og komme og forkæle dig selv, når det passer ind i kalenderen. Alle kurser foregår på små hold i smukke omgivelser, Ingemannsvej 3, Frb C. Find vej her.

 

Kommende hold:

 

SOMMER YOGA

Torsdage kl.19.15 -21

8.JUNI - 29.JUNI

Underviser: Metta Myrna

Pris: 600 kr

TILMELD

 

YIN YANG YOGA

Torsdage kl.19.15 -21

10.august - 5.oktober

Underviser: Metta Myrna

Pris: 1350 kr

TILMELD

 

 

 

 

 

Jeg vil gerne udtrykke hvor meget jeg sætter pris på din undervisning!

Jeg er mærkbart og tydeligt et gladere menneske om onsdagen!!

 

Et af livets nøgleord er efter min mening balance, og jeg tror netop at det er dette som jeg oplever med dig: At du kan balancere tingene.... Balance mellem at stille os hver især frit/ at du tager dit ansvar og guider os. Balance mellem den inderlighed hvormed du står i yogaen/du samtidig har dine ben i denne verden.

 

Jeg oplever din blidhed og din styrke, din humor og din dybt alvorlige og inderlige tilgang til yoga. Jeg oplever at du præsenterer os for mange ting og sager, men lader os hver især række ud efter det vi vil bruge.

 

Jeg oplever dit kærlige væsen og din kærlighed til det du gør. Jeg oplever at du ikke foregiver noget, men at du står meget, meget ærligt. Jeg oplever dig som et meget særligt menneske og jeg er inderligt glad for at jeg fik den indskydelse at tage til dit kursus!

 

Og at du beliver Eckhart Tolles ord så smukt som du gør er bare fantastisk!

 

Mange tak.

 

Kærlig hilsen Helene

 

Sommetider møder man mennesker, der rør en mere end andre, som små stjerner på jorden som kommer til at få betydning for ens fremtid. Sådan en person er du :)

(...) ALDRIG før har jeg været SÅ meget i kontakt med min krop og er squ spændt på at se hvad der ellers vil ske når/hvis jeg først lader mig selv åbne op for krop og sind og "ta imod"..

Du fylder "rummet" på en rigtigt dejlig måde med dit humør, dit smil, dit nærvær og din energi... Stor tak for du er den du er..:-)

 

Stevie Hansen