Lige her

    - Lige nu

 

 

 

 

 

 

 

 

Mette Myrna (født 1972) Er stifter og indehaver af skolen Lige her - lige nu.

Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for; nemlig at undervise i yoga og meditation.

 

Mette er bla. uddannet på Tushita Meditation Centre og Asho Institute i Indien og på Institut for personlig udvikling. Hun er eksamineret yogalærer fra Aase Kristensens to-årige yogalærer-uddannelse og har siden videreuddannet sig bla. hos Paul Grilley (som har udviklet Yin Yoga) og hos Susan Powers. Derudover er hun blandt andet  reiki-master, doula, massør og akupunktør. Mette udgivet CD'en "Meditation med Mette Myrna".

 

Hun har en uortodoks tilgang til yoga og meditation, hvilket smitter af på hendes undervisning, som på en gang er dyb og dedikeret og samtidig ganske uhøjtidelig.

 

Udtalelser fra elever:

 

Kære Mette.
Jeg vil gerne udtrykke hvor meget jeg sætter pris på din undervisning!
Jeg er mærkbart og tydeligt et gladere menneske om onsdagen!!
Et af livets nøgleord er efter min mening balance, og jeg tror netop at det er dette som jeg oplever med dig: At du kan balancere tingene.... Balance mellem at stille os hver især frit/ at du tager dit ansvar og guider os. Balance mellem den inderlighed hvormed du står i yogaen/du samtidig har dine ben i denne verden. Jeg oplever din blidhed og din styrke, din humor og din dybt alvorlige og inderlige tilgang til yoga. Jeg oplever at du præsenterer os for mange ting og sager, men lader os hver især række ud efter det vi vil bruge. Jeg oplever dit kærlige væsen og din kærlighed til det du gør. Jeg oplever at du ikke foregiver noget, men at du står meget, meget ærligt. Jeg oplever dig som et meget særligt menneske og jeg er inderligt glad for at jeg fik den indskydelse at tage til dit kursus!
Og at du beliver Ekhart Tolles ord så smukt som du gør er bare fantastisk!
Mange tak.

 

Kærlig hilsen

Helene

 

Hej Mette
Har netop afsluttet dit meditationskursus over 4 fredage. Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start. "Lektierne" mellem kursusdagene betyder, at kurset nærmest virker som et helt månedskursus. Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende, at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre.

Kh Søren Magnussen

 

Hej Mette


Så har jeg lige tilmeldt mig en ny omgang yoga samt det månedlige meditationshold. Glæder mig rigtig meget til at komme i gang :-)
Det er fantastisk som jeg HVER gang bliver i lige lidt bedre humør, når vi har lavet en gang yoga eller meditation. Yoga og meditation får mig simpelthen lidt ned på jorden, og til at se lysere på tingene.

Vi ses på tirsdag!

Knus fra
Lykke

 

Kære Mette

 

Mange tak for en dejlig berigende og forløsende dag i Lørdags. Jeg var helt afslappet bagefter og dagen efter var jeg aktiv og fik gjort en masse der bare har ligget og fyldt op. Om aftenen gik jeg så lidt i panik over nogle tanker jeg ikke har ville tænke, men fik drømt vilde drømme og renset ud og vågnede meget mere klar.
Jeg mødte en sur cyklist og brugte tilgivelsen og det virkede!

Jeg er så glad for at have været med og vil rigtig gerne deltage igen på et intensivt kursus.

Knus fra Lotte.

 

Hej Mette
Tak for en rigtig god dag i lørdags - det var virkelig inspirerende og fantastisk at opnå en følelse af total velvære bagefter!
 
Venlig hilsen
Anette
 

Hej Mette,
Jeg var på 8-ugers kurset fra starten af Januar og havde stor glæde af det. Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes. Udover et mindsket stressniveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling.

Venlig hilsen

Mikkel Sørensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lige her - Lige nu

Meditation, mindfulness, yoga og miniretreats v/Mette Myrna

Ingemannsvej 3 C, 1964 Frederiksberg C

Mail: post@ligeherligenu.dk Tlf: 30 4443 30

Forbered dig på en god fødsel: Yoga for gravide, fødselsforberedelse for kvinder, fødselsforberedelse for par, fødselsberetninger

 

 links Sitemap